Nieuwe Mix Van Jamie XX

Na de belachelijk goeie BBC Essential mix van twee weken geleden (download die hele set hieronder), komt Jamie XX, wonderkind, toonaangever en muzikaal genie, nu met een set voor Fact Magazine. Het is een duistere mix geworden, waarin hij zich van zijn meer contemplatieve kant laat zien. Maar, Jamie kennende, blijft het avontuurlijk en uitdagend om alle nummers te herkennen en je continu te verbazen over welk nummer hij nou weer gebruikt. Zoals altijd, geen tracklist. Maar dat komt wel.

 

Jamie Smith is groot, over de hele wereld. Zijn The XX wordt nu zelfs in pizzeria’s gedraaid (sorry Lotte!). Maar ook als DJ kan hij overal waar hij komt een zaal uitverkopen. Hij is creatief, met wat hij draait en op welk moment. Bovendien begint zich een trend af te tekenen: als hij een bepaalde stijl draait, wordt dat een nieuw genre, en hip om te draaien. Google maar eens Juke-step. Hieronder, voor iedereen die even wil genieten van Jamie’s duistere dromen, de Fact-mix van gisteravond:

 

 

Trouwens, volgende week wordt Structures opgevoerd, een experiment van Jamie XX en Quayola, georganiseerd door Rizlab (kijk maar hier).

 

En hier dus die Essential mix van vorige week, met dank aan de BBC:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

h/t: LFTF!

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>