DJ-Set Van De Week: Israelische Psychedelica!

 

 

 

 

 

 

 

Ja, je hoort het goed. Psych-rock uit het beloofde land. Omdat ik al de hele dag niets anders draai. Omdat psychedelica het allermooist is vlak voordat de zomer echt afgelopen is. Omdat ik ergens vermoed dat het in Israel veel verleidelijker is om psychedelisch te zijn. En omdat ik het heerlijk vind om niet de voor de hand liggende nieuwtjes te posten vandaag. Mischien is Michael Stipe het wel met me eens. Er wordt al zoveel gepraat. Draai deze mix vandaag, en alles valt op zijn plek. Of je wordt er doodsbang van, dat gaat soms zo met hallucinogene middelen. Mijn hoogtepunt? Na 32 minuten hoor je Shimshon Miel, een super-obscure dude uit het Tel Aviv van de jaren ’70 die met een paar spacende percussionisten zijn interpretatie geeft van een avondje uit in Amsterdam. En dan schuift ie door naar een rammel-rock-juweeltje van de Churchills, de grondleggers van de Israelische beat-scene, for what its worth. Hoedanook, DJ Otto Manic is een Israelische Jood die in Berlijn woont, en vanuit zijn slaapkamer voortdurend dit soort sets in elkaar zit te schroeven. Ik vind het waanzinnig. Voor iedereen die even niet wil nadenken, een uurtje Israelische Psychedelica, van Alternative, voor u!

 

 

 

 

Dank gaat uit naar Ghostcapital, een van de beste muziekblogs op aarde.

DJ Otto Manic draait op de feestjes van Cosmic Shake in Berlijn.

Volgens mij zijn dat goeie feestjes. Volg die gasten hier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>