De DJ-Set van de Week (en misschien wel van het jaar): James D’ley!

 

James D’ley is al twee keer genomineerd in de belangrijke Breakspoll wedstrijd. En wij schreven al eerder lovend over hem. Nu komt er volgende maand een EP van hem uit. All Killer, No Filler. En dat wordt gewoon een lange mix van anderhalf uur. En om die te promoten heeft de man uit Brighton nu een minimix van een half uur uitgebracht. Letterlijk elke vijf minuten van die set zit vol met belachelijke remixen. Vreselijk lekker. Dubstep is toch fijn. Hou het Rocstar Agency van veteraan Cut La Roc in de gaten voor meer van dit soort artiesten. Volg James D’ley hier en hier. Hier is nog een leuk interviewtje met hem. Komt ie aan.

Oh wacht. detail: op 11 minuten draait James D’ley een track van onze eigen Hollandse Helden Noisia! Jawel, de mannen uit Groningen. Niet alleen wordt het hoog tijd dat zij een lintje van de koningin krijgen (ze zijn net zo groot als Clarence Seedorf aan het worden), maar vanavond staat Krause samen met Anneke van Giersbergen en Tom Pintens in Amsterdam, en Noisia heeft de nieuwste plaat van Krause geproduceerd! Nou, is de cirkel rond?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

h/t!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>