Boiler Room: de Radiohead Takeover. En luister TKOL-remixes!

.

Yes! Eergister had ik de live-uitzending vanuit de Londense Boiler Room gemist, maar ik wist ergens wel dat deze vrij snel online zou komen. Niet om nou de hele tijd op de ‘bandwagon‘ te springen als Thom Yorke een scheet laat. Maar toch. Radiohead doet een ‘take-over’, wat moet betekenen dat Thom Yorke een halfuurtje draait en daarna nog een handjevol Radiohead-approved artiesten, zoals Caribou en Jamie XX. Die gasten dus.

.

Het blijft leuk om te zien welke plaatjes Yorke uitkiest. Maar kunnen we nu eerlijk tegen elkaar zijn en gewoon toegeven dat er iets teveel hype wordt gemaakt over een remix-album? Hm. Ik weet het niet. Het wordt allemaal wel erg high-brow op deze manier. Hieronder de live-beelden, en hierboven de livestream van dat remix album.

Like ons op Facebook voor meer muziek!

.

BR#69 Thom Yorke from BOILER ROOM on Vimeo.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Boiler Room: de Radiohead Takeover. En luister TKOL-remixes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>