DJ-Set van de Week, #2: Rustie’s Boiler Room Set

.
.

BR #72 Rustie (download de set hier)

.

Ik heb misschien al teveel over deze man geschreven. Hij heerst op dit moment over de speelse zijde van IDM (hoewel hij het zelf nooit zo zal noemen). Hij is onontkoombaar. Hij draaide onlangs voor de tweede keer de Boiler Room plat. Ook die kwam al vaker voorbij. En dan gebeurt er wat er altijd gebeurt, iedereen gaat zitten wachten totdat de lieve mensen van Boiler Room de set online gooien. Want wij willen beelden. En niet iedereen wordt uitgenodigd voor die invite-only-feestjes. Dat moment is daar. Rustie, in full color, in de stomende Boiler Room. Hij begint beschaafd, en sleurt ons dan mee in een half uur ‘greatest hits’ van zijn Glass Swords. Ultra Thizz komt voorbij. Uiteraard. En dan gebeurt er iets wat ik nog nooit heb gezien bij de Boiler Room: hij draait zich om naar het publiek, en zweept ze op. Ongehoord. Geschiedenis. Nog een ding, wie helpt mij aan een tracklist?

.

Like Ons op Facebook voor meer.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “DJ-Set van de Week, #2: Rustie’s Boiler Room Set

  1. Pingback: DJ-Set van de week: Jeff Mills en Wookie | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>