Nieuwe Mixtape van Bassnectar: Download/Luister Hier

Bassnectar, de Amerikaanse dubstep-rockstar, begint zijn Noord-Amerikaanse tournee met een “uitgelekte” mixtape van iets meer dan een half uur. Hij verscheen op internet, en toen twitterde hij zelf dat het “ok” was dat we hem mochten downloaden. Ja zo gaat dat tegenwoordig. Er zit wat nieuw materiaal bij, zelf geproduceerde beats, en een vuige smerige remix van M.I.A.’s Paper Planes. En Nirvana komt voorbij. Als je een beetje van dubstep houdt, en benieuwd bent waar deze relatief nieuwe muziek naar toe gaat, moet je Bassnectar in de gaten houden. In de Verenigde Staten speelt hij voetbalstadions vol. Lorin Ashton, zoals hij echt heet, kun je hier volgen op zijn TWITTER op hier op zijn website en voor het goede doel! En HIER kun je de Colorstorm Remixtape downloaden. Luister zelf:

 

 

 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe Mixtape van Bassnectar: Download/Luister Hier

  1. Rinus

    Prima muziek!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>