De Dubstep Knaller van de Week: Zombie’s en Mooie Vrouwen!

Ok. Dit is smullen. Hier is het hele verhaal. DBDSocial is een hip party-planners bureautje in New York dat elk jaar een Halloween-feest geeft. Dit jaar wordt daar dubstep gedraaid. Vervolgens hebben ze The Shaltzes gevraagd om een videootje te maken als opwarmertje. Dat werd dus dit. Ik zit hier al de hele dag op te spacen. Lekker groot scherm en vol volume.

h/t!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>