Little Boots zegt optreden London Calling af

Een tegenvallertje voor de aankomende London Calling-editie van volgende week: een van de Britse acts die je als eerste op het festival zou kunnen zien en voor wie een fikse doorbraak een kwestie van tijd is, heeft het optreden in Amsterdam afgezegd: het gaat om Little Boots, a.k.a. Victoria Hesketh, die op vrijdag 1 mei door ‘omstandigheden’ niet in een ramvol Paradiso kan komen spelen. Dat meldt de London Calling-Twitter, evenals dat er naar een vervanger wordt gezocht, die zo snel mogelijk bekend moet worden gemaakt. Intussen maak je nog wel kans op kaarten voor London Calling, komende donderdag 30 april en vrijdag 1 en zaterdag 2 mei. Het complete programma vind je na de sprong.

Overigens had Passion Pit al eerder gecanceld, Fanfario is ervoor in de plaats gekomen.

Donderdag 30 april: Two Door Cinema Club, Jessie Rose Trip, Lowline, Pulled Apart by Horses, Fight Like Apes, Stricken City, Airborne Toxic Event, Golden Silvers, Filthy Dukes, James Yuill, Delphic, Erol Alkan.

Vrijdag 1 mei: Flashguns, Temper Trap, Jookabox, Joy Formidable, Marina and the Diamonds, Dananananaykroyd, Noisettes, The XX, Little Boots, Fanfarlo, Red Light Company, The Big Pink

Zaterdag 2 mei: Threatmantics, The Phantom Band, Eugene McGuinness, Team Waterpolo, the Backhanded Compliments, The Cinematics, Maps, Frankmusik, Micachu, the Astroids Galaxy Tour, Chew Lips, Chrome Hoof en Amazing Baby

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>