Gratis Winnen: Kaartjes voor State-X New Forms Festival!

.

MOONBEAM RIDER EP TICKLER by SLUGABED

.

 

Ken je Baby Dee? Ze is de linkerhand van Antony Hegarty. Je weet wel, die levende legende. Zij komt dus. The Dodos? Oude bekenden van dit blog. Stonden bovendien onlangs nog in de Melkweg. Wow. Hou je niet van Hip-hop? Ook niet als het samen met Yeasayer, Vampire Weekend, El-P en Diplo wordt gedaan? Das Racist, volgende maand in de Melkweg, volgende week al voor jouw neus.

.

THE DODOS KOMEN NAAR DEN HAAG!

.

Door naar de Franse Canblaster, electro-weirdo. Hij doet dus gewoon alles, maakt hem niet uit. Remixte vorig jaar een van mijn favorieten, Spoek Mathambo. Die ken je nog wel toch? Als je dan wil dansen, en echt overal wil zweten, dan moet je naar Slugabed, hysterische beatmaker, remixte al bijna iedereen, draait vaste prik in Londen en LA, en tekende vorig jaar bij Ninja Tune. Idioot. Oja, hij is 19 jaar oud.

.

CANBLASTER

.

 

Ik ben nog lang niet klaar.

 

Ze is half Zwitsers, half Ghanees. Ze noemt zichzelf OY. Ze combineert gekkigheid met Spoken Word en Hip-hop. En dan noemt ze het Freak-o-Hop. Slechte naam, briljante vrouw. Heb je wel eens gehoord van platen label AntiLounge? Dat zijn Hagenezen, met een neusje voor rafelige electronica. Een soort Nederlandse kruising tussen Warp en Brainfeeder. Zij mogen gewoon een hele set vullen, en zullen zes gasten meenemen. Een heel goed idee. Namen? Neith. As The World Burns. Deadstokdonut. Filosofische Stilte. Juxtapoison. Turtle Birth.

.

JOY FREMPONG aka OY en haar Freak-o-Hop...

.

 

Ik begin net.

.

Duchess Says – Time to Reiterate by artifact-artifact

.

Weet je nog toen John Peel van drum ‘n bass ging houden? Dat was dus Christoph de Babalon. Thom Yorke is fan. Jij vast ook. Een soort literaire versie van Roni Size. Als je echt het koninginnenacht gevoel wilt doen herleven, dan moet je dus altijd Duchess Says opzetten. Kan niet missen. Live schijnen ze ook belachelijk vet te zijn.

Dan is er nog het Prakpodium. Ik weet niet hoe het altijd zo komt, maar hier is het altijd het gezelligst. Waarschijnlijk omdat niemand wat te verliezen heeft. Jonge bandjes, met de hand geplukt door de onnavolgbare organisatie. Namen? Miaux, uit Belgie. Spoelstra. Dead Neanderthals. Lekkernijen. Apophallation. Chant & Chicory.

En dan is er nog Sunburned Hand of the Man. Een soort van peetvaders van de indie-scene. Nuff said.

 

Als je nou denkt dat dit allemaal niets is, wil ik je hier nooit meer terug zien. Den Haag staat op zaterdag 17 december zo bol van de muziek, dat het bijna pijn doet. En jij kan er heen. Het mooie is, dat alle optredens heel dicht bij mijn favoriete bar op aarde zijn. Tiki Bar Vavoom. Petje af. Damn. Ik ben jaloers. Stuur me een emailtje ([email protected]), of like ons op Facebook. Dit gaat los. We geven twee kaartjes weg, dus je mag je meissie meenemen!

.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Gratis Winnen: Kaartjes voor State-X New Forms Festival!

  1. Pingback: Laatste Kans: Win Kaartjes voor State-X New Forms in Den Haag! | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>