Laatste Kans: Win Kaartjes voor State-X New Forms in Den Haag!

 

.

Normaal zijn we niet zo gul, maar dit is zo’n waanzinnige line-up dat we het wel met jullie moeten delen: Het Haagse State-X New Forms 2011 wordt het muzikale hoogtepunt van deze winter. En de ‘festivaldag’, de laatste zaterdag van het tien-dagen durende festijn, zit volgestopt met de meest uiteenlopende acts. Allemaal zeer naar onze smaak. Erg Alternative. Vandaar deze prijsvraag. En omdat er zoveel reacties binnenkwamen, geef ik iedereen nog een kans: vannacht om middernacht (23.59 dus) gaan de stembussen dicht. Degene die dan nog niet heeft gereageerd heeft pech.

Zakelijk: win twee kaartjes voor de laatste zaterdag (17 december) van State-X New Forms in, op -en rond de Haagse Grote Markt. Email ons op [email protected] of like ons op Facebook (hier dus) of plemp de comment-sectie helemaal vol met je meest gepassioneerde betogen waarom jij nou die kaartjes verdient. Succes!

.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>