Best Kept Secret maakt 18 nieuwe namen bekend

best kept secret

De organisatie van het Best Kept Secret festival heeft vanochtend achttien nieuwe namen aan de line-up toegevoegd. Onder andere Angus & Julia Stone, Factory Floor, Miles Kane, Moss en The Horrors zullen in Hilvarenbeek gaan spelen.

Naast bovengenoemde namen maken ook Slowdive, together PANGEA, Archie Bronson Outfit, Ballet School, Bombay Show Pig, Jessy Lanza, Night Beats, Roosevelt, Ry X, September Girls, The Bots, To Kill A King en Young Fathers hun opwachting op Best Kept Secret.

Het festival vindt dit jaar plaats tussen 20 en 22 juni. Naast de nieuwe namen lanceerde de organisatie ook een nieuwe trailer, die hier te bekijken is:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>