Alles op Rock Werchter wordt volgend jaar weer een beetje duurder

Zaterdag begint de voorverkoop van Rock Werchter 2016 en het leek de organisatie vandaag een mooi moment om de prijzen voor tickets en bonnen bekend te maken. Combitickets kosten volgend jaar €236, terwijl je er dit jaar €226 voor betaalde. De prijs van losse dagkaarten is verhoogd van €95 naar een mooie ronde €100.

Maar dat is nog niet alles: ook de prijs van de consumptiebonnen gaat in de meeste gevallen flink omhoog. In de meeste gevallen inderdaad, want ze kosten nu in de voorverkoop €2,40 tegenover €2,50 dit jaar. Op het terrein wordt het echter flink lappen; via Maestro, Mastercard of Visa kosten de bonnetjes €2,75 terwijl festivalbezoekers die liever contant willen betalen €3,00 (!) per bon neer moeten leggen. Nu is het wel begrijpelijk dat Rock Werchter liever heeft dat mensen digitaal afrekenen, maar dit worden toch flinke verschillen.

Werchter gaat eveneens mee in de trend om luxere campingplaatsen aan te bieden. Op The Hive Resort is een alvast ingericht tentje, een tipi of een lodge te huren. Verder is het eten daar beter, zijn de douches gratis en is er een café op het terrein te vinden.

Rock Werchter wordt volgend jaar gehouden van 30 juni t/m 3 juli in Werchter. De kaartverkoop gaat zaterdag 5 december om 9:00 van start. Tot nu toe prijken Rammstein, Editors, Red Hot Chili Peppers en Florence + The Machine op het affiche.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>