Dave Grohl krijgt eigen muziekserie op HBO

Het maken van Sound City moet Dave Grohl goed bevallen zijn. De Foo Fighters-frontman gaat namelijk voor de Amerikaanse zender HBO verschillende legendarische opnamestudio’s bezoeken, om daar artiesten die ooit in die studio platen hebben gemaakt op te zoeken en zelf muziek te maken.

Er zullen verschillende studio’s langskomen, waaronder de Rancho De La Luna in Joshua Tree (waar onder andere Queens Of The Stone Age, Arctic Monkeys en Mark Lanegan hebben opgenomen), Steve Albini’s Electrical Audio (o.a. Cloud Nothings, Godspeed! You Black Emperor en Built To Spill) en andere studio’s in Washington D.C., New York, Nashville en Seattle.

De serie zal waarschijnlijk deze winter zijn première beleven op HBO. Of hij ook naar de Nederlandse versie van de zender toe zal komen is nog niet bekend.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>