Interview Friska Viljor

Friska Viljor is één van mijn favoriete bands, dus toen ik ze mocht interviewen was ik er als de kippen bij. Helaas ben ik wat laat met het plaatsen, de heren zijn namelijk al in Nederland geweest tijdens het paasweekend. Ze gaven één optreden op het Into the Great Wide Open Paasfeest ,waarvan je wat beeldmateriaal kan zien in het sfeerverslag, en in Paradiso.
Ze vertellen tijdens het interview over hun nieuwe plaat, het nummer In the Nude en ik voel ze aan de tand met de koptelefoontechniek. In the Nude zorgt bij mij voor instant-vrolijkheid vandaar dat ik dit nummer van het album Tour de Hearts even aanhaal. De koptelefoontechniek zorgt weer voor interessante anekdotes en inzichten. Onder het interview nog mijn favorieten liedjes van Friska Viljor. Enjoy!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>