Annasaid – Deense mathpop met een melodieus randje

In de categorie ‘Nooit van gehoord?’ vandaag weer een entry uit Denemarken, blijkbaar doen ze toch iets goed daar. Annasaid heeft met ‘Collision’ een lekker nummer gemaakt, denk een poppier versie van Foals, dat naar mijn mening wel wat aandacht verdient.

Annasaid bestaat blijkbaar ook al een tijdje en debuteerde in 2010 met Jua. Hun derde album Rite De Passage is nu onderweg en staat gepland voor 28 april. Single ‘Collision’ is een opwarmertje voor deze plaat en heeft mij wel benieuwd gemaakt.

Voor wie na het luisteren van ‘Collision’ denkt van ‘die zou ik wel eens live willen zien’, dat kan. Annasaid komt in april naar Nederland en speelt achtereenvolgens in de Utrechtse Tivoli, Hedon in Zwolle, het Amsterdamse De Flux en de Supermarkt in Den Haag.

Kijk hier naar de clip van ‘Collision’:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>