Debuut EP ‘Antique’ van Mondryaan gereleased

mondryaan

Hier wel een dingetje voor liefhebbers van elektronische muziek. Mondryaan is een in Londen woonachtige Nederlander die een soort mix van IDM, trip-hop en industrial maakt.

Zijn debuut EP Antique is nu te beluisteren op Soundcloud. In zijn eigen woorden was het ‘startpunt van elk nummer het doel om akoestisch muzikaal karakter te integreren  in een sterk elektronische omgeving’.

Antique bevat de nummers ‘Preface (ft.Teresa Campos)’, ‘Antique’ en ‘I Rise (ft. Teresa Campos)’ en is hier in zijn geheel te beluisteren. De EP werd eveneens vergezeld door een teaser, die een beetje een idee geeft van de muziek:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>