Stillwave maakt boeiende post-punk op nieuwe EP

Tuurlijk, het is vrij duidelijk waar de Utrechtse band Stillwave de mosterd vandaan haalt. Wie hun nieuwe, self-titled, EP opzet denkt al snel aan bands als Joy Division, Interpol, The National en Editors. Toch houdt de band ook een eigen geluid, die ook wel eens internationaal tot succes zou kunnen leiden.

De band tourde namelijk al door Engeland en heeft met een Berlijnse premiere van single ‘Modes Of Transport’ duidelijk een internationale focus. Wie weet komt het er wel van voor de Utrechtse post-punkers, hun nieuwe EP belooft in ieder geval veel goeds.

Beluister single ‘Modes Of Transport’ hier:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>