Wolf Alice houdt het midden tussen een donkere Metric en Haim

Wolf Alice heeft de laatste twee jaar al de nodige indruk gemaakt, zo stond de band vorig jaar op Best Kept Secret en dit jaar weer op London Calling. Terecht ook wel want het Britse kwartet maakt lekkere alternatieve rock/indie in het straatje van bijvoorbeeld Haim en Metric.

De band bracht eerder dit jaar single ‘Moaning Lisa Smile’ uit, die hieronder te beluisteren is. Voor een echt debuutalbum is het nog even wachten, die staat voor begin 2015 op de agenda. Tot dan toe is de Creature Songs EP in ieder geval een aanrader.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>