Stiv Cantarelli & The Silent Strangers: spannende bluesrock uit Italië

Italië is nou niet direct een land waar veel (goede) alternatieve muziek vandaan komt. Stiv Cantarelli & The Silent Strangers vormt een uitzondering op die regel. De band heeft onlangs hun tweede album Banks Of The Lea uitgebracht, een aardige mix van postpunk en bluesrock.

Terwijl Stiv Cantarelli, bekend van Satellite Inn, één van de populairste alt countrybands van Italië, op het eerste album Black Music/White Music nog koos voor rustige americana schakelt hij met zijn Silent Strangers op Banks Of The Lea een tandje bij voor een album vol ruige, zompige postpunk met de nodige blues invloeden.

Voor iedereen die benieuwd is hoe dat klinkt, beluister openingsnummer ‘The Streets’ hieronder:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>