The Ramona Flowers: stemmige indiepop uit Bristol

The Ramona Flowers bracht eerder dit jaar (in juli om precies te zijn) debuutplaat Dismantle and Rebuild uit, gevuld met stemmige indiepopliedjes, met de nodige elektronische invloeden. De band komt eind deze maand ook naar Nederland in het voorprogramma van triphopgrootheden Lamb. Op 23 november staat de band in het Nijmeegse Doornroosje, terwijl een dag later de Schouwburg in Rotterdam aan de beurt is. 25 november staan de twee acts in de Oosterpoort in Groningen om op de 27ste af te sluiten in Paradiso in Amsterdam.

Beluister hier ‘Tokyo’, afkomstig van Dismantle and Rebuild:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>