Prijsvraag: win kaartjes voor The Music In My Head

Over een week is het Paard Van Troje in Den Haag in de ban van het sfeervolle indoorfestival The Music In My Head. Ook deze zesde editie biedt weer een fraaie dwarsdoorsnede van kwaliteitspop anno 2007, met gevestigde namen en nieuwe helden. Met dit jaar optredens op vrijdag 8 juni van Badly Drawn Boy, Sparklehorse, Mando Diao, Just Jack, Johnossi, Do the Undo, Johnny's Landing en  The Tellers. Op zaterdag 9 juni kun je Starsailor, Oi Va Voi, The Rifles, The Sounds, Duke Special, Blinky Palermo, Roy Santiago, Mellow Yellow en nieuwe favorieten The Pigeon Detectives gaan zien. Het mooiste is nog dat Alternative Blog via een prijsvraag twee maal twee vrijkaarten voor één avond naar keuze mag weggeven! Laten we de eerste prijsvraag op deze blog niet te moeilijk maken. Klik gauw verder voor de te beantwoorden vraag.

Opgelet: in welk jaar was de Britse singer-songwriter Badly Drawn Boy eerder op The Music In My Head te bewonderen?

Goede en foute antwoorden mail je naar [email protected], voor 13 uur des middags op dinsdag 5 juni. Vergeet niet je naam, adres en de dag dat je wilt gaan te vermelden! Dit wordt tot nu toe nog wel eens vergeten. De twee winnaars worden dinsdagmiddag voor 18 uur ingelicht.

Succes!

Lees ook:
- Programma The Music In My Head compleet
- The Music In My Head: Badly Drawn Boy en Sparklehorse
- Wederom The Music in my Head: The Rifles en Mando Diao

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Prijsvraag: win kaartjes voor The Music In My Head

  1. Joris

    Hey Jan Telnekes, ik heb je voorzegantwoord even verwijderd. Niets zo leuk als de mensen zelf even laten nadenken of speuren. Met andere woorden: niet voorzeggen aub!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>