Winnaars kaartjes The Music In My Head

We've got two winners! Van de vele inzendingen op de prijsvraag rond The Music In My Head waren er slechts twee fout. Het antwoord op de vraag wanneer Badly Drawn Boy eerder op het Haagse festival speelde was dan ook niet erg moeilijk terug te vinden: 2003 was het goede antwoord. Pablo Meegdes uit Haarlem en Iris Dekker uit Den Haag zijn de twee gelukkigen geworden die op een dag naar keuze met een vriendje of vriendinnetje naar het Paard van Troje mogen. Gefeliciteerd en veel plezier!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>