Prijsvraag: win 2 x 2 kaarten voor !!! in Trouw

Amerikaanse punkfunkband !!! (u mag chk chk chk zeggen) ging niet bij de pakken neerzitten toen drummer Jerry Fuchs een jaar geleden verongelukte, maar toog naar Berlijn voor nieuwe, wederom volop groovende plaat. Strange Weather, Isn’t It funkt misschien wat minder hard dan het onvolprezen Myth Takes uit 2007, maar zeker live is het nog altijd erg goed dansen met deze zevenkoppige, zeer opzwepende liveband. !!! geeft zondag 28 november een concert in de Amsterdamse Trouw, waarvoor ik 2 x 2 kaarten mag weggeven. Om kans te maken beantwoord je de volgende, eenvoudige vraag:

- Welke beroemde componist mag er van !!! wel eens voorover buigen?

Stuur het juiste antwoord snel doch uiterlijk vrijdagmorgen 26 november naar [email protected], o.v.v. !!! De prijswinaars krijgen per e-mail bericht.

!!! – Heart Of Hearts

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>