Win Kaartjes voor Kytopia’s Boutique Fantastique!

.

.

Zoals ik al zei: als je ons liked op Facebook valt er wat te halen. Wij geven twee kaartjes weg voor de show van La Boutique Fantastique in onze eigen P60. Gewoon omdat het kan. Een intieme zaal, ideaal voor deze muziek. Veelzijdiger wordt ze niet gemaakt in Nederland. De band die onder de vleugels van Nederlandse alleskunner Kyteman groot aan het worden is stoomt op dit moment op naar de absolute muzikale top. En dat moeten we weten.

Dit wordt vlammen. Dansen. Genieten van muziek. En dat allemaal voor niets. 3 november ben je erbij. Onder de mensen die ons liken op Facebook verloot ik deze twee kaartjes, zo eerlijk als maar kan. Tenzij iemand mij daarnaast ook nog op [email protected] e-mailt met een overtuigend verhaal natuurlijk…

.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Win Kaartjes voor Kytopia’s Boutique Fantastique!

  1. Pingback: Nieuwe Film van Spike Jonze: Mourir Aupres de Toi. Kijk Hier! | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>