Winnen: kaarten voor Boo! in P60 Amstelveen

 

Laten we de week goed beginnen met de heuglijke aankondiging dat  Boo! weer eens langkomt in ons land. De Zuid-Afrikanen onder aanvoering van de even charismatische als gestoorde frontman Chris Chameleon zijn de uitvinders van het genre Monkipunk en staan garant voor een swingende party. Nóg heuglijker is het nieuws dat Alternative twee keer twee kaarten gaat weggeven voor hun show a.s. zaterdag 3 maart in P60  in Amstelveen!

Wil je gratis en voor niets naar deze knalfuif? Het enige wat je hoeft te doen is onze facebookpagina te liken en heel hard te roepen dat je graag die kaarten wil. Twee van de inzenders mogen dan met een vriend, echtgeno(o)t(e) of buurman naar Boo!.

Een spetterende week toegewenst.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>