Gratis kaarten voor Sebkha-Chott in P60 Amstelveen!

Waar we nu toch weer kaarten voor gaan weggeven… bizar is het enige juiste woord. Sebkha-Chott is de naam, een compleet geschift avant gardezestal uit Frankrijk dat alle grenzen van het muziekuniversum al een keer bereikt en ruimschoots overschreden heeft.

De groep, onder bezielende leiding van zanger en keizer Wladimir Ohrelianov II, speelt alles: Metal, techno, disco, industrial en gefreakte rock met een twist. Tel daar een indrukwekkende podiumpresentatie inclusief retro-futuristische outfits bij op en je krijgt zoals P60 het beschrijft: “een show die het midden houdt tussen kleinkunst en een rockconcert, tussen een tot leven gekomen Fellini-nachtmerrie en een Monty Python sketch”.

Dit moet je eens in je leven hebben meegemaakt! Nou, dat kan dus. Sebkha-Chott speelt op vrijdag 4 mei in P60 in Amstelveen. Wij mogen twee kaarten weggeven. Wat je moet doen om samen met een avontuurlijke kameraad (m/v) gratis naar binnen te mogen is onze Facebookpagina liken (KLIK!) en even op de muur schrijven dat je graag naar dit concert wilt.

Als je durft tenminste.

HELAAS IS DEZE SHOW AFGELAST. DE ACTIE IS DAN OOK NIET MEER GELDIG. HOUD ONZE SITE IN DE GATEN VOOR NIEUWE WINACTIES.

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>