Winnen: kaarten voor festival The Brave aanstaande zaterdag, met o.a. Dotan, Rue Royale en Jake Isaac

In samenwerking met het fonkelnieuwe festival The Brave mogen wij van Alternative Blog 3x 2 vrijkaarten weggeven. The Brave vindt deze zaterdag, 23 augustus, plaats in de Tuinen van West, een landgoed met amfitheater tussen Haarlem en Amsterdam.

Het festival haakt in op de revival van de singer-songwriter en wil de traditie van de troubadours voortzetten. Verder richt The Brave zich op folk en indie. Op het programma staan opkomende namen als Dotan, die een grote hit scoorde met ‘Home’, Rue Royale, Jake Isaac, Float Fall, I Am Oak, Tessa Rose Jackson, Sea + Air en de winnaars van de Beste Singer-Songwriter van Nederland en Mooie Noten. Bezoekers kunnen ook genieten van artiesten die zelden naar ons land komen, zoals de IJslander Stafrænn Hákon, het Deense Hymns From Nineveh en de Australische nieuwkomer Lowlakes. De avond zal gehost worden door Leo Blokhuis, bekend van radio en tv natuurlijk.

Allemaal leuk en aardig denken jullie vast, maar hoe kom ik nou aan die kaartjes? Simpel, stuur een mailtje naar [email protected] of like onze Facebook-pagina en laat daar even een berichtje achter. De kaartjes zullen onder de inzendingen verloot worden.

Voor alle informatie over het festival verwijzen we je door naar de website van The Brave.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>