Winnen: kaarten voor De Beste Singer-Songwriter van Nederland concerttour

Eind vorige maand kwam er een einde aan seizoen 3 van ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Stef Classens won uiteindelijk met het nummer ‘She Will Help You Out’ en mag, onder andere, een aantal festivals aandoen en het voorprogramma van Jacqueline Govaert verzorgen.

Hiermee is er echter nog geen einde gekomen aan De Beste Singer-Songwriter. Er komt namelijk een concerttour met alle zes finalisten en wij van Alternative Blog mogen kaartjes weggeven voor de optredens. De tour belooft een fijne mix te worden van de verschillende stijlen die de finalisten in het programma ten gehore hebben gebracht.

Lijkt dit je wel wat en wil je graag meedoen aan de actie om twee kaarten te winnen voor één van de clubshows? Dat kan! Like onze Facebook-pagina en laat een berichtje achter of stuur een mailtje naar [email protected]. Vermeld ook even voor welke show je in aanmerking wil komen, de kaartjes worden onder de inzendingen verloot. Je kan kiezen uit de volgende poppodia en data:

  • Zaterdag 13 september:  Paard van Troje, Den Haag
  • Vrijdag 19 september: Mezz, Breda
  • Zondag 28 september: Paradiso, Amsterdam
  • Donderdag 2 oktober: Effenaar, Eindhoven
  • Vrijdag 3 oktober: Oosterpoort, Groningen
  • Vrijdag 10 oktober: Hedon, Zwolle
  • Zaterdag 11 oktober: Tivoli, Utrecht
  • Donderdag 16 oktober: Doornroosje, Nijmegen

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>