Concerttip – meet the Pipettes (video)

The PipettesAl kennis gemaakt met deze jongedames? Die bovendien in het trotse bezit zijn van gouden keeltjes? Op hun debuut stellen ze zichzelf keurig voor: "We are the Pipettes!" En deze week komen deze Britse dames in stippeltjesjurkjes voor jullie allemaal zingen tijdens een tourtje langs vier Nederlandse zaaltjes. Wie niet voor de bijl gaat bij het horen van hun vrolijke, suikerzoete sixtiespop in de traditie van the Supremes en the Shangri-La’s, moet wel last hebben van een ernstige vorm van verzuring.

Gwen, Rose en Becki zingen het liefst over jongens waar ze al dan niet verliefd op zijn of waar ze om verschillende redenen krankjorum van worden. "Get away from me, you’re just a one night stand", is het de ene keer, de andere keer krijgt een vriendje die niet weet wat ‘ie eigenlijk wil te horen: "Tell me what you want." En de titel Dirty Mind spreekt natuurlijk voor zich. Meer amoureuze capriolen zijn te horen op We are the Pipettes, een popplaat om heel, heel vrolijk van te worden. En deze week ook in Rotown, Rotterdam (10 oktober, vanavond dus), Paradiso, Amsteram (11 oktober, naar verluidt uitverkocht), de Effenaar in Eindhoven (12 oktober) de Groningse Vera (13 oktober) en tot slot in de Botanique te Brussel (14 oktober). Onvermoeibaar, deze Pipettes!
Dames en vooral heren: gaat dat zien en horen nu je nog zo dicht bij ze kunt komen…. wie weet verandert dat wel heel snel.

Bekijk hier de video van Pull Shapes.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Concerttip – meet the Pipettes (video)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>