Drukke tijd voor Lou Barlow: ook Sebadoh weer bij elkaar

Sebadoh, met Lou Barlow op de voorgrondNooit gedacht dat Lou Barlow het nog eens zo druk zou krijgen. Als oorspronkelijk bassist van Dinosaur Jr. is hij ruim een jaar op tour geweest om vervolgens met zanger/gitarist J. Mascis en drummer Murph een nieuw album op te nemen. En nu heeft hij het ook al invloedrijke Sebadoh weer bijeen gebracht in de originele bezetting. Met Jason Loewenstein dus, die de laatste tijd meespeelde met The Fiery Furnaces, en drummer Eric Gaffney, die de band rond 1993 verliet om plaats te maken voor Bob Fay. Sebadoh oude stijl zou in ieder geval van eind februari tot en met april op tournee gaan in de VS. En daarna moet die nieuwe plaat van Dinosaur Jr.verschijnen, waarbij Barlow wellicht dan weer verplichtingen heeft.

Maar als zijn eerste band weer een plaat kan maken, waarom Sebadoh dan ook niet? Ik weet zeker dat zat liefhebbers daarop zitten te wachten. Het laatste, titelloze Sebadoh-album verscheen namelijk alweer in 1999.

Bekijk hier de video van Skull.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>