London Calling steeds populairder?

Wordt het festival London Calling in Paradiso steeds populairder en hipper of lijkt het maar zo? Feit is dat dik anderhalve maand voor de tweedaagse op 24 en 25 november de passepartouts voor beide avonden uitverkocht zijn. De belangstelling voor nieuwe Britse bands lijkt kortom groter dan ooit. Niet zo raar als je bedenkt dat nieuwe doorgebroken namen als Editors, Kaiser Chiefs, Infadels, the Zutons en in een verder verleden Blur ooit piekfijne optredens gaven op London Calling. Het is de uitgelezeb kans om potentiële grote namen in een kleine zaal aan het werk te zien. En deze editie heeft weer genoeg kandidaten voor het predikaat ‘toekomstig festivalheadliner’ op het programma staan.

Zoals Little Man Tate, The Rifles, Milburn, Boy Kill Boy, The Young Knives, Klaxons en Fortune Drive op de vrijdagavond. En The Pigeon Detectives, Fields, The Maccabees, Guillemots, Bromheads Jacket, Jamie-T, The Automatic, Mumm-ra, The Oxfam Glamour Models en Lotus Lullaby op de zaterdag. Zelf denk ik dat The Rifels, Boy Kill Boy, Klaxons, Guillemots en Bromheads Jacket de meest glorieuze toekomst tegemoet gaan. Rest nog wel de vraag waarom de Fratelli’s (nog?) nergens te bekennen zijn. Een van beide avonden bijwonen kan dus nog wel, maar haast lijkt dus geboden.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “London Calling steeds populairder?

  1. toolhead

    ach, ik zie Guillemots wel in Tivoli en de rest boeit me niet. :)

      /   Reply  / 
  2. hnk

    The Rifles!! Sprak ze in mei en ben zeer onder de indruk van ze! (voornamelijk live heel goed)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>