Cd-box van Tom Waits wordt collectors item

De drie cd’s tellende box Orphans van Tom Waits belooft een waar collector’s item te worden. Naar verluidt (gehoord in de platenzaken) komen er van het 54 nummers tellende Orphans in het hele land slechts 1500 exemplaren uit. Die zijn stuk voor stuk uitgevoerd met een 94 pagina’s tellend boekwerk. Een echt hebbeding voor de liefhebbers dus, en dat zijn er niet weinig. Vandaar dat betere platenzaken als Plato, Concerto en Velvet Music al begonnen zijn met een voorintekening voor het album, dat op 17 november verschijnt. Zodat de echte fans Orphans in ieder geval kunnen bemachtigen. Wil Waits zijn plaatwerk nu net zo exclusief maken als zijn peperdure concerten? Hoe dan ook, hier is nog een voorproefje van de box: You can never hold back spring.
Zie ook:
- Vechtersbazen en schreeuwers van Tom Waits: nieuw nummer ter download

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Cd-box van Tom Waits wordt collectors item

  1. Wim

    Is het ook al bekend rond welke prijs deze serie te koop is?

      /   Reply  / 
  2. Tom

    37.99 inclusief een gratis single en kans op een canvas schilderij.

    Dit is het complete verhaal wat op http://www.platomanai.nl staat.

    ORPHANS: Brawlers, Bawlers and Bastards is de titel van de nieuwe cd van Tom Waits. In de winkels op 17 november en slechts zeer tijdelijk leverbaar!
    Drie cd’s met daarop 54 nummers, waaronder 30 splinternieuwe opnames, dat is Orphans in het kort. Elke cd heeft een eigen naam en een thema: Brawlers staat vol met blues zoals we van Waits gewend zijn, Bawlers bevat liedjes met Celtische en Country invloeden en Bastards is experimenteel en bevat typische Tom Waits-achtige rare verhalen.
    Naast de 30 nieuwe nummers staan er liedjes op deze cd’s door oorspronkelijk geschreven waren voor theater, cinema en andere bijzondere projecten. Zo komen er interpretaties van Waits voorbij van artiesten als The Ramones, Daniel Johnston, Kurt Weill & Bertolt Brecht, Leadbelly en Jack Kerouac. De 3CD set is prachtig uitgevoerd, met een 94-pagina tellend boekwerk.

    Je kunt hier de box reserveren a 37,99. Je maakt dan kans op een van de fantastische prijzen die we mogen verloten. Snelle kopers ontvangen namelijk een gratis vinyl single en er zijn een heel beperkt aantal canvas doeken die je kunt winnen.

    Download hier gratis het nummer Bottom Of The World.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>