De Heideroosjes nemen plaat op in LA

Nederlandse bands die minder lang bezig zijn gingen deze Limburgers al John Klijnenvoor. Zoals Caesar, the Cords en ook Voicst die zelfs hun debuut in New York kon opnemen. En nu, na dik 15 jaar in Nederland en de rest van Europa aan de weg te hebben getimmerd, maakt Neerlands punktrots De Heideroosjes een dezer dagen de oversteek naar Los Angeles voor de opnames van hun achtste studioplaat, twee verzamelaars voor Epitaph niet mee gerekend. Net niemand minder dan de gerenommeerde producer Cameron Webb achter de knoppen, die eerder met grote jongens als Motorhead, Ignite, Social Distortion en Sum41 werkte. De nieuwe plaat wordt alweer begin volgend jaar in de winkel verwacht.Dat de Roosjes enthousiast zijn over het avontuur is wel te lezen op hun website, waar zanger Marco Roelofs ons belooft ons op de hoogte te houden van de opnames en van alle andere ‘ongetwijfeld weer hilarische dingen’ die in de studio gebeuren. Aan de hand beeld- en geluidsfragmenten bijvoorbeeld. En hij weet al te melden dat het nieuwe album zeker een hoop knallers gaat bevatten. Voor de opnames echt beginnen, geeft de band op zondag 22 oktober nog een showcase in de befaamde Roxy Club te Los Angeles. Een mooie gelegenheid om zich verder in de kijker te spelen dus.

Succes jongens, zo’n avontuur is jullie na al die enthousiaste jaren meer dan gegund. Nog meer succes trouwens ook, wat mij betreft. Het zal mij benieuwen of de Heideroosjes nu ook tussen al die honderden Amerikaanse punkrockbands weten op te vallen. De potentie hebben ze in ieder geval.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>