Dames eerst! Nieuwe video’s Lily Allen en CSS

Lily Allen smilesEen klein bewijs dat het hoofdzakelijk mannen zijn die nog altijd de dienst uitmaken in muziekland? Lees alle berichten op deze blog maar eens, en merk op dat vrouwen in de minderheid zijn. Daarom tijd voor wat tegengas in de vorm van clips met dames in de hoofdrol, en voor wat andere (electro)klanken tussen al het gitaargeweld. Zo is daar de nieuwe video van Lily Allen voor Littlest Things, de derde single alweer Alright Still. Minder vrolijk en venijnig dan eerdere singles Smile en LDN, wel lief en bijna romantisch door dat slimme, catchy pianosampletje. Lily Allen op haar aaibaarst met een mooi nummer over die kleine dingetjes in een relatie. Klef of niet, ook de video mag er zijn. Haar concert in Paradiso op 10 november is inmiddels uitverkocht. Minder geschikt voor alle leeftijden: de nieuwe video bij het moddervette Alala, van de Braziliaanse dames en heer (ja, toch eentje in deze post) van electropopband CSS.

Zij tonen zich een stuk minder aaibaar in deze video met veel bloed, gore en geweld tijdens iets wat op een schoolbal lijkt. En dan is er nog de bijrol voor een ronduit creepy witte kat. Het nummer zelf? Dansbare, opzwepende electro, zoals hun debuut Cansei de Ser Sexy er vol mee staat. De bij vlagen razende montage van de video past er prima bij. CSS zien we de komende tijd vast nog wel eens terug, na hun sterke optreden op de recentste editie van het festival Bazar Curieux.

Bekijk hier Lily Allen's video van Littlest Things, wederom de moeite waard?

En zie hier de video Alala van CSS. Gaan deze Brazilianen het helemaal maken?

/>

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>