Strokes-gitarist Albert doet de Melkweg aan

Albert Hammond Jr.We vroegen het ons een tijdje terug al af: komt Strokes-gitarist Albert Hammond Jr. ook een soloconcert in Nederland geven als hij van 22 tot en met 29 november toch al in Engeland tourt? Inmiddels luidt het antwoord een volmondig ‘ja!’ Op vrijdag 1 december komt hij met zijn begeleidingsband naar de Amsterdamse Melkweg om zijn volgens ondergetekende prima te pruimen soloplaat Yours to Keep live voor te stellen. Met het halve uurtje muziek van dat album valt natuurlijk geen fatsoenlijk concert te vullen. Dus zouden we ook nog Strokes-songs kunnen verwachten?

Wanneer de voorverkoop begint en wat de kaartjes gaan kosten is nog niet bekend, maar info daarover laat vast niet lang op zich wachten.

Bekijk intussen de video van single Back to the 101.

En zie ook een eerdere post over Albert Hammond Jr. en zijn soloplaat, waar je ook de video van Everyone gets a Star kunt bekijken.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>