The Good, The Bad and the Queen in première

Danger Mouse en Damon Albarn (rechts)De komende dagen valt er ongetwijfeld nog veel meer te lezen over The Good, The Bad and The Queen, het nieuwste project van Blur-zanger Damon Albarn en producer Danger Mouse. De eerste single Herculean is op hun website (klik hierboven) al in prima kwaliteit te beluisteren. En vanavond houdt de band hun aankomende album ten doop tijdens de BBC Electric Proms in de Roundhouse te Londen, een optreden dat doormiddel van een webcast vanavond live te zien is via de website in de band. En ik ben verdorie niet thuis…. Hopelijk is het later alsnog in z’n geheel te bekijken.

Helemaal voor het eerst wordt deze muziek trouwens niet gespeeld, want The Good, The Bad and The Queen oefende zondagavond al hun set in de kleine Marlboro Club te North Devon. En daarvan kun je hieronder een opname bekijken, geschoten tijdens het spelen van Herculean. De video is bepaald niet van een superieure kwaliteit, maar het liedje zelf smaakt absoluut naar meer. Mooie melodie, sfeervol en qua stijl ergens tussen de laatste twee platen van Blur en Gorillaz in.

Een nieuwe briljante stap in het oeuvre van Damon Albarn? Ook zo benieuwd naar hoe de rest zal klinken? Laat hier gerust weten hoe het was als je vanavond om half negen achter je monitor gekluisterd zit!

Zie voor meer over deze band ook:
- The Good, The Bad And The Queen komt eraan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>