Arcade Fire geeft mp3 van Burning Bridges weg

Ter promotie van de Arcade Fire-documentaire Miroir Noir, geeft de Canadese band een gratis mp3 van het oude nummer Burning Bridges weg. Het is feitelijk een instrumentale versie van het nummer Burning Bridges, Breaking Hearts, dat de band geregeld live speelde tijdens de Funeral-tournee in 2005. Om het nummer te bemachtigen, moet je wel even je e-mailadres invullen. Uiteraard kun je op dezelfde plek de DVD van Miroir Noir bestellen, desgewenst in een geinige verpakking. Een trailer voor Miroir Noir is hieronder te zien.

Miroir Noir is geen integrale concertregistratie. De docu bevat live-beelden, maar laat vooral de band on the road zien. Daarnaast zijn er volop beelden te zien, geschoten in de studio tijdens het opnemen van het tweede Arcade Fire-album Neon Bible. De film is in meerdere (pixel)formaten tegen verschillende prijzen direct te downloaden.

Over opnames van een album gesproken: het is uiteraard te hopen dat de band in 2009 weer volop aan de slag gaat voor een nieuwe plaat, me dunkt.

Fragmenten Miroir Noir:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>