Video’s: Arcade Fire speelt nieuw werk in een huiskamer

Arcade Fire in Living RoomVoordat Arcade Fire over een maandje op enkele festivals alvast nieuwe muziek van aanstaand, derde album The Suburbs gaat presenteren, speelde de Canadese band afgelopen vrijdag alvast in een flinke huiskamer in Montreal, voor slechts 50 tot 75 mensen. Stereogum heeft alvast enkele heel behoorlijke video-opnames (van fragmenten) van nieuwe nummers online gezet. Al is er nog niet veel chocola van te maken, zelfs op dit eerste gehoor klinken ze al behoorlijk gejaagd, bevlogen, groots en energiek klinken. Ook te zien: de setlist met songtitels van de acht nieuwe liedjes die werden gespeeld. Voel die spanning stijgen…

Setlist private show at Notham House
“The Suburbs”
“Ready To Start”
“Month Of May”
“Tunnels”
“City With No Children”
“Rococo”
“Keep The Car”
“Empty Room”
“Modern Man”
“Powerout”
“Rebellion”
“Suburban War”
“Wake Up”


facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>