Zo zien de acht (8!) hoezen van de nieuwe Arcade Fire eruit

The Suburbs covers

Acht hoezen? Jawel: Arcade Fire heeft bedacht dat nieuw, langverwacht derde album The Suburbs acht verschillende hoesontwerpen moest krijgen. Hoewel, verschillende… De auto op de voorgrond is altijd dezelfde, maar de omgeving uit een zekere Amerikaanse suburb is acht keer ietsje anders. Het oorspronkelijk gepresenteerde ontwerp met het rood aan de rechterkant en de palmboom blijft wat mij betreft het aardigst, voor zover je kunt spreken van een mooie hoes. Geen enkele fan zal hierom dus het nieuwe album acht keer aanschaffen: het is straks in de winkel maar afwachten welke je in handen krijgt.

The Suburbs komt op 2 augustus uit en is nog niet gelekt. Wel zijn vier van de zestien nummers al te horen, waaronder het titelnummer en het nu al dikke lagen kippenvel oproepende Used To Wait. Gaan de Canadezen ons weer diep imponeren?

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zo zien de acht (8!) hoezen van de nieuwe Arcade Fire eruit

  1. Bram

    Dat wordt dus flink shoppen voor de echte verzamelaar… ben erg benieuwd en laat hem al vast klaar leggen in de platenzaak voor als ik terug ben van vakantie.

    Ik zie trouwens toevallig net op een bekende torrentsite The Suburbs staan: ‘Geupload 0 minuten geleden, Grootte 86.35 MiB, ULed door mike9052′. Zou hij dan toch eindelijk gelekt zijn?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>