Interview: Paceshifters gaan voor “World domination”

Olst en Wijhe, heb je daar ooit van gehoord? Dat zijn geen Noorse bandnamen, maar twee dorpen tussen Deventer en Zwolle waar de heren van Paceshifters vandaan komen. Heren… heren… het zijn twee brullende broers van 20 en 18, Paul op bas, Seb op gitaar. In het naastgelegen dorp Olst vonden ze Koen (21) voor de drums.

Het trio maakt een mix van punk en garagerock en bracht vorig jaar het album One For the Road uit. Live maakten ze indruk op mij met een energiek optreden en een attitude alsof ze al 20 jaar op het podium staan. De komende tijd zijn ze te zien op koninginnenach in Astriks in Leeuwarden, op koninginnedag bij de Heks in Deventer, op het bevrijdingsfestival in Zwolle, daarna nog in P3 in Purmerend, Tikie Pop in Hegelsom en op SoccerRocker natuurlijk.

Ik kwam de band tegen tijdens opnames voor De Gekste Dag vandaar dat hun ‘oma’ er ook bij zit tijdens dit interview:

Interview Paceshifters:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Interview: Paceshifters gaan voor “World domination”

  1. Martijn

    Vorig jaar gezien als voorprogramma tijdens een concert van Therapy?. Maakten echt indruk, leuke cd ook!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>