Prijsvraag: Gang Gang Dance in de Melkweg

De hippe New Yorkse act Gang Gang Dance treedt 19 mei op in de Melkweg. De vier mannen en één vrouw maken een mix van psychedelische electronica met invloeden vanuit Afrika en het Midden-Oosten. De band kwam in de aandacht door het album Saint Dympha uit 2008. Hun nieuwe album Eye Contact komt 9 mei uit maar is nu al te beluisteren via de stream hieronder.

Eye Contact is een hypnotiserende plaat en ik ben benieuwd naar de uitwerking live. Voor de mensen die dit ook mee willen maken heb ik 2×2 kaartjes in de aanbieding. De vraag: Welke act nodigde Gang Gang Dance uit voor een optreden op het festival All Tomorrow’s Parties deze maand? Stuur je antwoord naar [email protected] en vermeld je antwoord in het onderwerp van de mail. Hopelijk zie ik je daar!

Download Mind Killa hier

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>