Nieuw lied Yeasayer (en concert in Utrecht!)

Jawel hoor, redactiefavoriet Yeasayer is terug. Na het geweldige Odd Blood uit 2010 (wat nou moeilijke tweede plaat?) bleef het even stil rond de band uit Brooklyn. Een nieuw album is op komst en het nu te beluisteren ‘Henrietta’ is de eerste single.

Henrietta is echt een goed liedje. De bekende wazige bliepjes en de spacende Yeasayersfeer, maar dit keer wat minder uitbundig dan de meeste nummers op Odd Blood. Opvallend aan dit nummer is dat het een zeer sterke outro heeft met een de steeds herhalende zin  ”Oh Henrietta, we can lay around forever.

Ander goed Yeasayernieuws: de groep komt op 9 juli naar Utrecht voor een concert in Tivoli De Helling. Hier moet je echt bij zijn, want de kansen om de Amerikaanse psychpopgroep nog in zo’n klein zaaltje te zien liggen niet voor het oprapen.

Henrietta is al een aantal keer live ten gehore gebracht. Hier dus de studioversie (de gescheurde hand wordt waarschijnlijk de nieuwe albumcover).

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuw lied Yeasayer (en concert in Utrecht!)

  1. Pingback: Luister nu de nieuwe Yeasayer: Flagrant World | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>