Waarschijnlijk geen nieuw materiaal Blur ‘in de nabije toekomst’

Blur-zanger Damon Albarn heeft laten weten dat Blur waarschijnlijk voorlopig niet met een nieuw album komt. De band kwam in 2008 na een lange pauze weer bij elkaar, waarna het verschillende grote tours ondernam.

Vanwege deze tours hoopten veel fans op een nieuwe plaat van de Britpoppers. Verwacht werd dat de band de studio in zou duiken nadat Albarn zijn soloplaat Everyday Robots (gepland voor 28 april) had afgemaakt. Albarn laat nu echter weten dat dat niet het geval is: “Er is materiaal, maar ik denk niet dat we in de nabije toekomst in een positie zijn om het af te maken. We zijn allemaal met andere dingen bezig.”

Sinds de band in 2008 weer bij elkaar is gekomen heeft Blur wel een aantal nieuwe nummers uitgebracht, waaronder ‘Under The Westway’ en ‘The Puritan’:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>