Puzzelen geblazen voor blokkenschema Le Guess Who? May Day

Terwijl de May Day van Le Guess Who? volgende week zaterdag, 24 mei, alweer plaatsvindt heeft de organisatie van het mini-festival vandaag het blokkenschema bekend gemaakt. Met zo’n goede line-up moet er natuurlijk wel de nodige overlap plaatsvinden, dus het wordt voor de bezoekers weer puzzelen geblazen in welke van de Utrechtse poppodia ze op welk moment moeten zijn.

De meest opvallende overlap is in ieder geval die van Future Islands in Tivoli De Helling en The War On Drugs in Tivoli Oudegracht. Festivalgangers zullen dus moeten kiezen tussen deze twee publiekstrekkers. Verder spelen ook Neutral Milk Hotel en Black Lips ongeveer tegelijk en kennen ook together PANGEA en Speedy Ortiz de nodige overlap.

Naast de bekendmaking van het tijdschema, dat hier te vinden is, kwam er nog meer nieuws vanuit Utrecht; Fat White Family en Rue Royale zijn op het laatste moment aan de line-up toegevoegd, die daarmee compleet is. Passe partouts voor de May Day zijn nog steeds verkrijgbaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>