Rock Am Ring dit jaar voor het laatst op de Nürburgring

Het Duitse Rock Am Ring vindt dit jaar voor het laatst plaats op de Nürburgring. De organisatoren van het festival hebben namelijk te horen gekregen dat het festival volgend jaar op een andere locatie moet worden gehouden.

De aanleiding tot deze verplichte verhuizing is een conflict tussen de festivalbazen en de eigenaren van het circuit. De Nürburgring wil namelijk meer geld zien, iets waar de organisatie van het festival niet aan toe wil geven. Het contract tussen beide partijen is daarom verbroken.

Het is nog niet duidelijk waar het festival volgend jaar plaats zal vinden. Rock Am Ring viert volgend jaar zijn dertigjarig jubileum, maar zal dat dus op een andere locatie moeten doen dan waar het festival groot is geworden. Of het festival dezelfde naam houdt is ook nog niet duidelijk, de naam verwijst natuurlijk nadrukkelijk naar de Nürburgring en is inmiddels zo’n sterk merk geworden dat het misschien onverstandig is om daar vanaf te stappen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>