Muse, AC/DC en Fleetwood Mac getipt als headliners vlak voor start kaartverkoop Glastonbury 2015

Terwijl het festivalseizoen van 2014 nog maar net voorbij is zijn de organisatoren, en eigenlijk ook wel een beetje de fans, alweer druk bezig met de festivals van volgend jaar. De kaartjes voor Glastonbury 2015 gaan zondag 5 oktober in de voorverkoop, een mooie gelegenheid voor de bookies dus om te speculeren over de grote namen voor volgend jaar.

Volgens bookmaker William Hill hebben Muse, AC/DC en Fleetwood Mac de grootste kans om het festival op één van de dagen af te mogen sluiten. De eerste twee komen volgens berichten later dit jaar (AC/DC) of volgend jaar met een nieuwe plaat (Muse), terwijl Fleetwood Mac één van die legendarische bands is die ze bij Glastonbury graag zouden willen boeken.

Andere namen die genoemd worden gelden een beetje als the usual supects: U2, Prince, Paul McCartney, Kate Bush, Oasis, Coldplay, Radiohead, The Stone Roses.

Iedereen die zondag wil proberen om een kaartje te bemachtigen doet er overigens goed aan om zich alvast van tevoren te registreren. Dit kan op de site van het festival.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>