Vijftien nieuwe namen voor Lowlands 2015, met veel elektronica en dance

Lowlands heeft zojuist weer een flink deel van het danceprogramma bekend gemaakt. Âme (live), Dusky, Karenn (live), Trippy Turtle, Motor City Drum Ensemble, De Sluwe Vos, DJ Tennis, Paranoid London, Sango, Spor, Mefjus, Batida, 18+, DJ Slow en Tsepo kunnen we allemaal bijschrijven op het affiche.

Lowlands wordt dit jaar gehouden van 21 t/m 23 augustus, er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>