Aftermovie van Lowlands 2015 te bekijken

Voor wie nog even wil nagenieten van de vele hoogtepunten van vorig weekend heeft Lowlands nu een aftermovie uitgebracht. In een krappe drie minuten komt het hele weekend voorbij, van de trip naar de polder tot de afsluiter op de zondagavond, met o.a. beelden van Courtney Barnett, Rico & Sticks, Kendrick Lamar en Paolo Nutini.

Lowlands 2016 kan overigens ook al in de agenda: volgend jaar wordt het festival van 19 t/m 21 augustus gehouden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>