Ray LaMontagne kondigt nieuw album ‘Ouroboros’ aan, beluister single ‘Hey, No Pressure’

Ray LaMontagne brengt in maart zijn nieuwe plaat Ouroboros uit. Voor zijn zesde studioalbum werkte hij samen met My Morning Jacket-frontman Jim James, die de productionele taken op zich nam. Single ‘Hey, No Pressure’ klinkt in ieder geval veelbelovend:

Ouroboros ligt op 4 maart in de winkels.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>