Foals bevestigd voor Lowlands 2016

Foto: Bill Ebbesen

Foto: Bill Ebbesen

Lowlands maakte afgelopen vrijdag al een hele lading namen bekend en er is er vandaag nog eentje aan het affiche toegevoegd: Foals komt in de zomer ook naar de polder. De band gaf vorig jaar september al een geweldige show in de Melkweg en vanavond is de Heineken Music Hall aan de beurt.

Lowlands wordt dit jaar gehouden van 19 t/m 21 augustus, de voorverkoop start aanstaande zaterdag, 6 febuari.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>